T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ÜNYE - Ünye Fen Lisesi

Sıcak Öğle Yemeği Duyurusu

Sayın Velimiz, öğrencilerimizin sıcak öğle yemeği ihtiyacını Ünye Öğretmenevinin Taşımalı öğrenciler için hazırlamış olduğu yemekten istifade ederek çözmek istiyoruz.

Bunun için Ünye öğretmenevi ile okul aile birliğimiz arasında protokol imzalanması, bu hizmetten faydalanacak öğrenci sayısının da bilinmesi gerekiyor.

Yemek üç çeşit olup artı ekmek şeklinde ikram edilecek. Yemek ücreti ise bir gün için 29,25 TL olacak. Bu ücretin ise peşin toplanması gerekiyor. Sizler de uygun görürseniz yemek hizmeti 25 Eylül’de başlatılacak ve ekim ücreti ile birlikte ilk iki ay için 790 TL (27 öğle yemeği)ücret toplanacak. Öğrencilerimizin isimlerini müdür yardımcımız Yusuf Çiçek e yazdırmaları, ücretlerini en geç 25 Eylül pazartesi sabah elden teslim etmesi gerekiyor. 

Yemek dağıtımı okul pansiyonunda saat 12.50’de planlanacaktır. Yemek hizmetinden faydalanmaya devam etmeyecek öğrencilerin ekim ayının son haftası isimlerini sildirmeleri, devam edecek öğrencilerin ise aynı hafta içinde kasım ayı ücretini yatırması gerekecektir. 

Bu uygulama öğrenci ve velilerin isteğine göre yıl boyu devam ettirilebilecektir. Ocak ayında ise yemek ücreti tekrar belirlenir.

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.09.2023 - Güncelleme: 21.09.2023 13:53 - Görüntülenme: 347
  Beğen | 3  kişi beğendi